De vicepraeses helpt de praeses met het uitvoeren van zijn/haar taken en treedt op als plaatsvervanger.

Tuur De Bruyntuur18 19R

• Studierichting: Prehistorie
  • Favoriete vak: TMP I & Fieldschool, Archeologie van de Westmediterrane protohistorie,
  • Hobby's: Fotografie, bbq’en Zwemmen, Diepzeeduiken, pianospelen, graven, knutselen, ….
  • Karaktertrekken: geen idee, kan ik van mezelf zeggen dat ik sympathiek ben? Zo ja, dan dat.
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, game, etc.: Pearl Jam, Editors, Rammstein, Lukas Graham, Kaleo, Radical Face, Hans Zimmer, James Horner, Howard Shore…
  • Lord of The Rings, Deadpool,
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: Truweel, simpel maar effectief. (Een schop ook natuurlijk)
  • Favoriete prof en waarom: Professor van Peer. Een prof die echt weet waarover hij spreekt met een unieke manier van lesgeven. Ook zijn specifieke, onbestaande, structuur spreekt aan