De PR-verantwoordelijke zorgt voor allerlei reclame voor feestjes en activiteiten, vooral in de vorm van posters en banners.

Bram PeetersbramR

• Studierichting: Master Archeologie (pre-en protohistorie, moest dat nog relevant zijn?)
  • Favoriete vak: Lithische Analyse
  • Hobby's: Gamen, Gitaar spelen, Gras aaien en inpilsen!
  • Karaktertrekken: Op't gemak. Grappig tot men moppen te serieus worden. Vriendelijk.
  • Favoriete muziek(groep), film, serie, game, etc.: New Order, Forrest Gump, Band of Brothers, Skyrim.
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: Een edelmansboor. Omdat dat de meest fancy naam is voor een simpel voorwerp!
  • Favoriete prof en waarom: Professor Van Peer. Omdat zowel hij als ik niet weten waar hij het over heeft tijdens de les.
  • Favoriete drank: Verfborstel
  • Favoriete eten: Een Bicky van de Ali Baba!
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat: "Laat het gras maar groeien" van de Man, de Myth, de Legend, Sammeke Gooris!