bannerconceptlarge3

Alfabeltjes is het kringblad van Alfa. Het verschijnt 6 keer per jaar in een oplage van ongeveer 200 stuks. Deze personen zijn verantwoordelijk voor het samenstellen van de Alfabeltjes. Iedereen kan verhalen, verslagen, leuke uitspraken, recepten etc. insturen.

Luna FabrélunaR

• Studierichting: Archeologie
  • Favoriete vak: Inleiding in de archeologie van Egypte
  • Hobby’s: zingen onder de douche, weglopen van mijn verantwoordelijkheden en af en toe eens een toneeltje opvoeren
  • Karaktertrekken: Ik durf er altijd wel een mopje tussen te gooien, gepast of ongepast moment. Ik lach er meestal dan zelf ook mee. Verder best goedgemutst, goedgelovig en bijzonder koppig.
  • Favoriete muziek, film,… : Jazz en soul. Beste film is Okja, haal de zakdoekjes er al maar bij.
  • Favoriete archeologisch instrument: de Archeologie Troffel 4'' met Houten Greep WHS, verkrijgbaar bij veldshop.nl voor 19,99 euro. Niet gesponsord.
  • Favoriete prof: Johan Claeys
  • Favoriete drank: cécémel, fave drankje wanneer ik weer eens probeer te stoppen met alcohol (hou ik meestal toch zeker een week vol)
  • Favoriete eten: anything mexican
  • Boodschap: Het is schaar, steen, papier. Punt gemaakt. Doei.

Mel PeetersmelR

• Studierichting: archeologie
  • Favoriete vak: Noord west Europa
  • Hobby's: niet echt