bannerconceptlarge3

De webmaster is verantwoordelijk voor de website, en werkt samen met de cursusdienst om de webshop te onderhouden en de bestellingen door te geven.

Sid SkrabanjasidR

• Studierichting: egyptologie
  • Favoriete vak: Archeologie van Egypte A en B en Archeometrie
  • Hobby's: reenactment, gamen, HEMA (niet de winkel), drinken (is dat een hobby?)
  • Karaktertrekken: normaal wel rustig, kan te lang doorpraten over onderwerpen die niemand anders interesseren.
  • Favoriete muziek(groep), film, serie, game, etc.: Star Wars, Lord of the Rings, alles van Tarantino, historische films/series, Arma 3, Minecraft, Mount and Blade Warband, Kerbal Space Program.
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom: total station, want dat spaart werk uit en je kunt er helikopters en straaljagers mee neerschieten.
  • Favoriete prof en waarom: Marleen De Meyer, ze is gepassioneerd en begaan met haar studenten.
  • Favoriete drank: Sint Bernardus Abt 12, Palm, cola (maar geen Pepsi)
  • Favoriete eten: goeie frieten, pizza, kebab, sushi en de Egyptische keuken.
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat: dat we nog lang mogen mogen en nog goed kunnen kunnen.