Accountaanmaak

U kunt een account aanmaken door links onder het inlogscherm op registreer te klikken. Na het aanmaken van een account moet het eerst bevestigd worden door de webmaster. Dit is om bots e.d. te voorkomen. Het kan dus een tijdje duren voordat u uw account kunt gebruiken.

Bestellen

Bij de Alfa webshop kunt u Alfa merchandise bestellen. Op de hoofdpagina ziet u de nieuwste producten. In het drop-down menu kunt u kiezen tussen cursussen of andere Alfa producten. Dit jaar zullen de cursussen niet via de website besteld worden, de CuDi zal wel meer informatie geven over hoe het dit jar zal werken. Bestellen gaat alleen met een geactiveerd account. Betaling gebeurt bij ophalen. Let op: dit gaat alleen met contant geld.

Forum

Op het forum kunnen allerlei zaken gedeeld en besproken worden. Er worden vooral examenvragen gedeeld om zo te kunnen oefenen voor de examens. Posten op het forum gaat alleen met een geactiveerd account.

Contact

Nog verdere vragen? U kunt contact opnemen met alle leden van het praesidium via de pagina "Contact". Hier kunt u een contactformulier invullen.

Login

Hier kun je inloggen voor het forum en de Alfa shop.

Onthoud mij