Accountaanmaak

U kunt een account aanmaken door links onder het inlogscherm op registreer te klikken. Na het aanmaken van een account moet het eerst bevestigd worden door de webmaster. Dit is om bots e.d. te voorkomen. Het kan dus een tijdje duren voordat u uw account kunt gebruiken.

Bestellen

Bij de Alfa webshop kunt u cursussen en Alfa merchandise bestellen. Op de hoofdpagina ziet u de nieuwste producten. In het drop-down menu kunt u kiezen tussen cursussen of andere Alfa producten. Bestellen gaat alleen met een geactiveerd account. Cursussen dienen opgehaald te worden bij de CuDi op de Alfa perma boven de Fakbar Letteren. Wanneer dit is wordt altijd bekend gemaakt aan het begin van elk semester. Betaling gebeurt bij ophalen. Let op: dit gaat alleen met contant geld.

De CuDi is elke week geopend op woensdag van 10.00 tot 11.00. De deadline voor bestellingen is zondagavond om 00.00. Cursussen en producten die voor deze tijd besteld zijn, kunnen de woensdag erna opgehaald worden op de perma.

Forum

Op het forum kunnen allerlei zaken gedeeld en besproken worden. Er worden vooral examenvragen gedeeld om zo te kunnen oefenen voor de examens. Posten op het forum gaat alleen met een geactiveerd account.

Contact

Nog verdere vragen? U kunt contact opnemen met alle leden van het praesidium via de pagina "Contact". Hier kunt u een contactformulier invullen.

Login

Hier kun je inloggen voor het forum en de Alfa shop.

Onthoud mij